Beplantingsplan

 Herken je deze uitspraak: ‘Ik vind veel planten mooi, maar ik kan moeilijk keuzes maken en ik heb onvoldoende kennis om combinaties te maken’. Hoe ik jou kan helpen? Vanuit een definitief tuinontwerp wordt invulling gegeven aan de beplanting van de tuin. Het ontwerp helpt om de structuur van de tuin te bepalen. Met bomen en struiken gaan we de zichtlijnen vormgeven.  De beplanting geeft de verdere beleving en kleur aan de tuin!

Seizoensadvies 

Of het nu gaat om de (her)inrichting van borders, een gedetailleerd en ingetekend beplantingsplan of een selectie van passende beplanting voor jouw tuin ik weet het te vertalen naar een concreet plan. Ik laat je kennis maken met nieuwe en ‘ouderwetse’ planten, maar ook met eetbare bloemen als dat je aanspreekt. Ik combineer vaste- en eenjarige planten, voorjaars- en zomerbollen, klimplanten, struiken en bomen die samen een prachtig geheel vormen.

Een tuin is na gemiddeld drie jaar volwassen, het gaat om levend materiaal. Daarom blijf ik graag voor langere tijd bij jouw tuin betrokken. Vooral praktisch seizoens-advies voor snoeien, tips en trucs voor bloeiende planten, eventueel het vullen van potten en advies in bijzondere voorjaars- en zomerbollen. Zo kun je als je dat wilt ook lekker zelf aan de slag!